Elon Musk, Bir Sonraki Dogecoin Rallisini Ateşleyecek mi?


0

Bir kripto analisti, Elon Musk’ın meme tokeni Dogecoin’in (DOGE) kalıcı bir direnç seviyesinden çıkmasına neden olabileceğini söylüyor.

Takma ad analist Pentoshi, 672.200 Twitter takipçisine, meme tokeni Shiba Inu’nun (SHIB) en büyük rakibinin yükseliş desteği gösterdiğini ve bunun onu daha yükseğe çıkarabileceğini söyledi.

DOGE, yılın büyük bir bölümünde yaklaşık 0,0940 $ fiyat seviyesinde dirençle karşı karşıya kaldı, ancak bu direnç devam ederse, 0,159 $’a bir kırılmanın yakın olduğunu gösterebilir.

“Aslında DOGE’un önemli bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Neredeyse bir yılın büyük bir bölümünde onu durduran yüksek seviye aralığından çıkmak. Bu seviyenin tutulduğunu görmek ve yükselişi takip etmek isterim. Daha çok dürtüsel bir madeni para, bu yüzden yakalanması her zaman kolay olmuyor.”

Pentoshi, Musk’ın Dogecoin’i yükselişe geçiren katalizör olabileceğini söylüyor.

Dogecoin destekçisi olan Musk, geçtiğimiz yıl satın aldığı mikroblog sosyal medya platformu Twitter’da kripto para ödemelerine izin vermek için hamleler yapıyor.

“Ya DOGE avcısı Elon Musk ise? Yoksa geriye dönüp bakıldığında çok mu bariz görünürdü?”

Başka bir kripto analisti Smart Contracter, Dogecoin’in dibe ulaşmış olabileceğini söylüyor.

DOGE’nin, 0.00000387 DOGE/BTC destek seviyesinden sıçrayarak Bitcoin’e (BTC) karşı güçlü bir performans gösterdiğini söylüyor.

“DOGE/BTC burada oldukça ilginç bir haftalık seviyede. Dibinde olduğunu düşünüyorsanız, DOGE asla kötü bir bahis değildir.

Grafiğine baktığında, Dogecoin’in Mart ayında %100’den fazla büyük bir artışla 0.00000808 DOGE/BTC’ye ulaşacağını tahmin ediyor.

“Kabul etmek gerekirse, DOGE/USD benim gözüme çok sıcak görünüyor, ancak DOGE/BTC OTOH [öte yandan] muhtemelen %100 veya daha fazla bir intikam pompası için hazırlanıyor gibi görünüyor. Bundan bir çantam olmasaydı, benim açımdan ihmal olurdu.

Dogecoin, bu yazının yazıldığı sırada 0,0950 ABD Doları veya 0,00000396 DOGE/BTC değerindedir.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 1
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.