2024 Boğaya Hazır Altcoin Sepeti


0

Arkadaşlar herkese selam! Sonunda beklenen haber geldi ve SEC Spot Bitcoin ETF’lerini onayladı. Market bunu aslında Bitcoin ’in 30bin dolar seviyelerinden beri bugüne kadar fiyatladı ve an itibariyle 43 bin dolar seviyelerinde seyrediyoruz. Eski bir videomda 25200 dolar üstünün bize mini boğa olacağını söylemiştim. Nitekim öyle de oldu. Haydi gelin şimdi bizi hangi durumlar bekliyor anlatayım ve bugünden sonra sepetimde alımları çoğaltacağım coinler ile bir sepet yapalım.

Henüz Fiyatlanmamış Potansiyelli Coinler

2024 Boğaya Hazır Altcoin Sepeti – Henüz Fiyatlanmamış Potansiyelli Coinler | Kripto Tavsiyeleri

Bitcoin %50’den fazla değerlenirken başta Ethereum olmak üzere tüm altlarda çok güzel yükselişler yakaladık. Bugünlerin geleceğini aylardır söylüyorduk zaten; adeta en doğru yerde başladık toplamaya. Çoğu coinde 3-4 kat değerlenmeleri hem spot hem de vadelide değerlendirdik. Aylardır kendi sepetlerimize hangi coinleri eklediğimizi zaten paylaşıyoruz. Örneğin Eth var, TIA var, Mina var INJ var, KUJI var tek tek hepsini saymayayım o videoları da izleyin. Şimdi fazla uzatmadan bugünden itibaren alımlarımı arttıracağım projeleri listelemek istiyorum. Çünkü birazdan paylaşacağım bu coinler, şuan yükselişine tam başlayamadı ve değerinin çok altında kaldılar.

Aptos APT Coin Analiz

İlk projem Aptos yani APT coin. Ayı piyasasının ortasında yaptığı dev airdrop ile piyasaya bomba gibi girmişlerdi. Bildiğimiz EVM ağlardan farklı olarak Aptos; layer-1 proje yani başlı başına bir ekosistem. Aptosu burada listenin başına alma sebebim de henüz boğa görmemiş olması ve son dönemde üzerinde büyük bir kıpırdanmanın başlaması. Örneğin GUI Inu; ekosisteme airdrop olarak dağıtıldı. Yine Aptos ağında bulunan ve airdrop veren Aptos Monkeys NFT kolesiyonu var. Platforma NFT Stake edenlere SEEDZ token ödülü veriliyor. SEEDZ tokenler şuan sadece OTC marketinde alınıp satılabiliyor. Ayrıca ekosistemdeki diğer NFT projeleri de Aptos monkey’nin sitesini kullanıyor. Böylece en değerli koleksiyon olmuş oluyor. Aptos analizine geçmeden bir de Rafflor’dan bahsetmek istiyorum. İçerde çekilişler düzenleniyor; çok ucuza NFT’ler dağıtılıyor. Bilet alarak katılabilirsiniz; siz de çekiliş düzenleyebilirsiniz.

Toplam arzı 1 milyardan fazla olan Apt’nin 310 milyonu dolaşımda. bir sonraki kilit açılımı ise 11 şubatta arkadaşlar. APT coin analizini, bu sepete özel videomuzda izleyebilirsiniz.

SUI Coin Analiz

İkinci sırada yine dev bir ekosistem var SUI. O da aptosun ardından erken kullanıcılarına verdiği ucuz alım fırsatı ile bir nevi airdrop yapmıştı. O dönem kalabalık topluluğuna güzel de kazandırmıştı. Aptos gibi sui ekosisteminde de hareketlenme var. NFT’leri için bluemove sitesini takip edebilirsiniz. Toplam arzı 10 milyardan fazla ve SUI’nin 1,1 milyarı dolaşımda. Bir sonraki kilit açılımı ise 27 ocakta arkadaşlar. SUI coin analizini, bu sepete özel videomuzda izleyebilirsiniz.

Bir de Cetus ’dan bahsetmek istiyorum. Okx, gateio ve kucoin projenin destekçileri arasında. Coin de bu borsalarda listeli zaten. Hem sui hem de Aptos ekosistemlerinde çalışabilen bir merkezeyiyetsiz borsa. Toplam arzı 1 milyar ancak 80 milyonu dolaşımda ve market cap olarak sadce 8 milyon dolar. Sitesinde stake seçeneği ve launchpad de var. Yatırım yapmaya değer görüyorum ben. İlerde çok daha iyi yerlerde görebiliriz.

Neutron NTRN Coin Analiz

Şimdi biraz cosmos ekosistemine girelim. Sıradaki projem Neutron. NTRN coin. Binance launchpool ile piyasaya giriş yapmışlardı. Neutron; Cosmos’un çapraz zincirli akıllı sözleşme platformu. Proje cosmosdaki farklı ağlarda yer alan hesapların diğer blokzincirlerde yer alan kontratlarla kolayca işlem yapabilmesni sağlıyor. Böylece DeFi uygulamaları; 51’den fazla blokzincirden oluşan ve büyüyen ekosistemde güvenlikli bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Token bilgilerine baktığımızda toplam arzının 1 milyar adet ve 280 milyonunun piyasada dolaşımda olduğunu görüyoruz. NTRN coin analizini, bu sepete özel videomuzda izleyebilirsiniz.

Akash Network AKT Coin Analiz

Sıradaki projem Akash. Depin projeler videomda da bahsetmiştim. Tekrar edeyim kısaca. Akash, bizlerin bilgi işlem kaynaklarını güvenli ve verimli bir şekilde satın alıp veya satmamızı sağlayan açık kaynaklı bir Supercloud yani bulut hizmeti. Kendi bulut altyapımızı oluşturulup; kullanmadığımız bulut kaynaklarımızı başkalarına satabiliyoruz. Yani Akash ile kendi veri bulutumuza sahip olabiliyoruz. Ayrıca başkalarından bulut kaynaklarını da satın alabiliyoruz. AKT tokenlerin toplam arzı 224 milyon adet ve tamamı piyasada. Proje cosmos ekosisteminde yer alması dolayısıyla önümüzdeki boğada çok daha iyi yerlere gelmesini bekliyorum. Şu an kraken, kucoin ve gate borsalarında listeli. Binance, Bybit ve Bitget gibi borsa listelemeleri ile güzel değerlenecektir. Sepetimde var demiştim ve ileride 15 doları görmesini bekliyorum.

Render RNDR Coin , Injective INJ Coin , Celestia TIA Coin , Picasso PICA Coin , Kujira KUJI Coin Analiz

Akash derken onun abisi Render’dan da bahsetmem gerek. Proje GPU işleme ağı. GPU işlem gücüne ihtiyaç duyan sanatçıları ve stüdyoları GPU kiralamak isteyen madencilik ortakları ile buluşturuyor. Hedefim boğada 30$ diye söylemiştim.

Cosmos ekosisteminden devam edelim. Bahsetmeden geçemeyeceğim birkaç proje daha var. Injective mesela 7-8 dolar seviyelerindeyken videoda bahsetmiştim. solana gibi çok yüksek market cape ulaşacağı ve büyük bir patlama yapacağı yönünde düşüncem halen sabit. anlık olarak 38$ seviyeleri bile alttan toplayarak gelenler için kötü bir seviye değil.

Ardından Celestia var. Önce 2-3 dolar ardından 4-4,5$ seviyelerinde bahsetmiştim. testnet aşamalarında yer aldık, geleceği parlak ve çok sağlam bir proje demiştik. Önümüzdeki oğanın yıldızı olacak projelerden biri! Picasso var. bizim videodan sonra 10xten fazla yükseliş sergiledi. hatta testnet ile bedava dağıtıyorlar diye videosunu da çekmiştik.

Kujira var. farklı bir ekosistem; injective’in izinden gidebilir demiştim. 3 dolar seviyelerinde mutlaka topluyorum demiştim. 5 doları aştı; anlık fiyatı 4 doların üstünde. Ve henüz sadece MEXC borsasında listeli. Daha büyük borsalara girmeden mexc’den alabilirsiniz. Kayıt linkini videonun açıklamalar ve sağ üste bıraktım.

SEI Coin Analiz

Bu sepetimiz için son projeden de bahsedeyim. O da Sei. Tüm ekosisteme verdiği düşük airdrop ile yakaladığı hype’ı ellerinden kaçırmış oldu. Halbuki Sei oldukça iddialı bir layer-1 blokzincir olarak endüstriyi yeniden şekillendirmek istiyor. Ekosistemde son dönemde birçok NFT projesi başlatıldı. Bunları da takip edebilirsiniz. Toplam arzı 10 milyar olan SEI coinlerin %23’ü piyasada. SEI coin analizini, bu sepete özel videomuzda izleyebilirsiniz.

Bunca projeden beklenti büyükken cosmos ekosisteminden bir haber daha vereyim. atom coin stake ödüllerinin %20’den %10a düşürülmesi oylanıyor. token emisyon hızı azaldıkça token miktarı daha az artmış olacak. Bu geliştirme ekosistemdeki tüm coinlere yepyeni bir ivme kazandırabilir. Yani Cosmos ekosisteminden coini olmayanlar acil toplamaya başlasın.

Son olarak tekrar söylüyorum solana cosmos avax depin rwa gamefi meme coin gem coin gibi sepetler yaptık hepsi şahlandı harika gidiyor ama hala en hype dönemde değiliz bu fiyatların hepsi boğanın hype zamanında komik kalabilir. Sepette birçok projeye yer vermemiz lazım. Hepsi değerlenecek 5-10 kat yapacak ama aralarında bazıları 100x yapacak ve bizleri zengin edecek.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 2
    be_endim
    Beğendim
  • 1
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 2
    be_enmedim
    Beğenmedim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.