ChatGPT ENS Alan Adı 10.000 Doların Üzerinde Satılıyor


0

Bir ChatGPT ENS alan adı, OpenSea’de 6 WETH veya yaklaşık 10.000$’a satıldı . Kripto alanındaki AI ile ilgili varlıklar, ChatGPT’ye olan ilgiden yararlanıyor gibi görünüyor.

ChatGPT, çığır açan teknolojisi çeşitli şekillerde uygulama bulduğu için haber manşetlerine hükmediyor. ChatGPT ENS alan adı yaklaşık 10.000 $’a satıldığı için AI hizmeti kripto dünyasında bir vızıltı yaratıyor.

ChatGPT için ENS alan adı 6 WETH’ye (10.000 doların biraz altında) satıldı. Varlık, birkaç Bored Ape Yacht Club ( BAYC ) NFT’si ve diğer ENS alan adları da dahil olmak üzere birçok önemli NFT’nin sahibi olan ishmilly’ye aittir.

Alan adı daha önce, birkaç başka ENS alan adına da sahip olan LongDuck’a aitti. Görünüşe göre kripto alanındaki bireyler, dünyayı kasıp kavurmaya devam eden ChatGPT çılgınlığından para kazanıyor.

ChatGPT’nin mevcut sürümü popüler hale geldiğinden beri AI’ya olan ilgi hızla arttı. SingularityNET gibi belirteçler de, yapay zeka çılgınlığı kripto pazarına yayıldıkça değerinde büyük bir artış gördü.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.