Ethereum Tabanlı Altcoin The Graph %80 Ralli Zirvesinde – Avalanche ve Polkadot için Hedefler Neresi?


0

Popüler bir kripto analisti, dijital varlık piyasaları düzeltici bir harekete tanık olurken üç altcoin hakkındaki görünümünü güncelliyor.

The Graph (GRT) ile başlayarak, takma adlı analist Cred, 47.800 YouTube abonesine, daha geniş kripto piyasası yükselirse, blockchain veri indeksleme protokolünün mevcut seviyelerden yaklaşık %80 oranında artabileceğini söylüyor.

“Bu, yapısal olarak iyi görünen bir şey. Dirençte olan ve her türden hileli ve zor olan, yine piyasanın geri kalanının kaprislerine göre.

Ancak, yalnızca daha kısa vadeli ticaret seviyeleri ve net haftalık yapı açısından, bu şey için 0,14 ila 0,15 ABD Doları çok açık bir aralıktır ve eğer piyasa risk almaya devam ederse veya kusmazsa veya patlamazsa veya her neyse, bu, bir sonraki yüksek zaman dilimi sorun alanının oldukça uzakta olduğu yerlerden biridir. Bu durumda 0,30 dolara yakın.

Daha geniş piyasa koşulları buna izin veriyorsa ve klasik bir kırılma ve yeniden test türünden bir sapmayı engelleyen ve engelleyen bir yeniden test varsa, oldukça fazla alan vardır, bir sonraki sorun alanından önceki haftalık zaman diliminde oldukça muhafazakar bir şekilde %80 biliyorsunuz.

Grafik, yazıldığı sırada 0,148 $ değerindedir.

Sırada Avalanche (AVAX) var. Cred’e göre, Ethereum (ETH) rakibi günlük grafikte “ders kitabı” destek ve direnç seviyeleri gösteriyor.

Cred, Avalanche’ın 21.50$ civarındaki direnç seviyesinin üzerine çıkması durumunda mevcut seviyelerden %30’un üzerinde değer kazanabileceğini söylüyor.

“Gelecekteki bu direnç kırılması [21.50 Dolar civarında] ile bir sonraki direnç [27 Dolar civarında] arasında manevra yapılacak türde hedefler veya alan açısından, dürüst olmak gerekirse oldukça fazla alan var. Bu [21,50$] çok büyük bir seviye, bu yüzden ondan oldukça büyük bir hareket beklerdim.

Ve bir sonraki sorun alanı, biraz daha muhafazakar olsak bile, muhtemelen bu eski yüksek [27 $] aralığına, düşük aralığına doğru olacaktır…

21$ ile 27$ arasında, yine mükemmel olmayacak, ancak yüksek zaman dilimi pivotu ile bir sonraki sorun alanı arasında %30’a yakın bir mesafe varsa, bu kesinlikle dikkat etmeye değer.”

Avalanche, yazı yazılırken 18.12 dolardan işlem görüyor.

Birlikte çalışabilirlik blok zinciri Polkadot’a (DOT) dönen sözde analist, piyasa değerine göre 14. en büyük kripto varlığının haftalık grafikteki en yakın direnç seviyesini yeniden test etmesi durumunda mevcut seviyelerden yaklaşık %28 kazanabileceğini söylüyor.

“Yeniden test seviyeleri söz konusu olduğunda, 6,80 doların altında kapanmayan herhangi bir haftalık, bu bağlamda teknik olarak bir yükseliş yeniden test mumudur.

Ve sonra aralığın diğer tarafı, eğer bu, geri alma aralığı düşük bir kurulum türüyse, aralığınız yüksek, 9 ABD dolarına yakındır. Yani orada bir şeyler olabilir.”

Polkadot, yazı yazarken 6,57 dolar değerinde.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.