Kripto Borsası Hızlı Büyüme Görürken Bitget’in Yerel Tokeni Bir Haftadan Kısa Sürede %121 Arttı.


0

Kripto borsası Bitget’in yerel token’ı BGB, parabolik rallilerden sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı için piyasaların çoğunu geride bırakıyor.

Bitget’in genel müdürü Gracy Chen’e göre, borsa son birkaç ayda bir dizi yeni kilometre taşına ulaştı.

BGB’nin büyük artışına değinen Chen, Bitget’in tüm ayı piyasası boyunca yenilik yaptığını ve kendisini rakiplerinden ayırmaya yardımcı olduğunu söylüyor.

Bitget’in, borsa varlıklarında %227’lik bir rezerv oranı olduğunu iddia eden 31 Ocak tarihli bir anlık görüntüye atıfta bulunan yeni rezerv kanıtı raporuna atıfta bulunuyor. Milyarlarca dolarlık müşteri fonunun kaybolduğu ve CEO’su Sam Bankman-Fried’in tutuklandığı FTX’in çöküşünden sonra, kripto borsaları rezerv sistemleriyle ilgili incelemelerde artış gördü.

Chen ayrıca, BItget’in türev ticaretindeki pazar payının %3’ten %11’e çıktığını ve hacimde %300 artış gördüğünü söyleyen bir Boston Consulting raporundan alıntı yapıyor.

Chen’e göre, Bitget aynı zamanda kopya ticaretini başlatan ilk kripto borsasıdır, bu sayede kullanıcılar kendi ticaretlerini yönetmek yerine daha deneyimli tüccarların ticaretlerini kopyalayabilirler.

Bitget ayrıca kripto tüccarlarına “inovasyon bölgesinde” daha az bilinen, daha küçük hacimli altcoinlere erişim sağlamayı hedefliyor. Bu haftanın başlarında, Bitget, En İyi ABD kripto borsası Coinbase ile birlikte, yepyeni, Ethereum (ETH) tabanlı, takas edilemez token (NFT) pazar projesi olan BLUR’u listeledi.

Bitget tüccarlarına belirli avantajlar sağlayan BGB, son yedi gün içinde %108 artışla 0,461 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 642.944.742 dolar.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.