2023 Kripto Patlaması Diyen Analist, Bir Altcoin’in Büyük Ralli İçin Hazır Olduğunu Söyledi, Bitcoin ve Ethereum’a İlişkin Görünümü Güncelledi


0

Geçen yıl Bitcoin’i (BTC) en düşük noktasından satın alan bir kripto analisti, piyasa değerine göre ilk 20 altcoin için yükseliş eğilimini dile getiriyor.

DonAlt takma adıyla anılan kripto tüccarı, yeni bir videoda 47.500 YouTube abonesine Litecoin’in (LTC) 200 dolara ulaşmasıyla “çok mutlu olduğunu” söylüyor.

DonAlt’a göre Litecoin, “muhteşem” haftalık grafikte doğrusal olarak yükseliyor.

“[Haftalık zaman diliminde Litecoin/ABD doları] şu anda iyi görünüyor. Bitcoin’den daha düşük veya daha iyi performans göstermesi umurumda değil. Bu sadece muhteşem bir tablo…

Ama temelde, bu doğrusal olarak artıyor ve şu ana kadar bununla ilgili bir sorun görmüyorum.

Litecoin/Ethereum (LTC/ETH) çifti için, takma adlı kripto tüccarı, Litecoin’in kısa vadede Ethereum’dan daha iyi performans göstermesini beklediğini söylüyor.

DonAlt’a göre Litecoin, Ethereum’a karşı büyük bir ralli yaşayabilir ve ralli durduktan sonra LTC’sini ETH’ye çevirecektir.

“Litecoin’imi ETH’ye dönüştürmeye gerçekten istekli değilim…

Bu, ETH’ye karşı çıkmak gibi ve sanırım daha fazla [Litecoin] alabilirim. Yani temelde bu, Litecoin’den ETH’ye karşı bir [parabolik] hareket daha görmek istiyorum ve ardından Litecoin’imi ETH’ye çevireceğim.”

Bu haftanın başlarında DonAlt, 461.200 Twitter takipçisine Litecoin 100 doların üzerinde kapanırsa 220 dolara yükselebileceğini söyledi.

“LTC

Direnişte, ancak bunun ne kadar önemli olduğu göz önüne alındığında, bu geri çekilmenin ne kadar zayıf olduğu konusunda gerçekten şok oldum.

76 doların üzerinde bu mükemmel görünüyor.

Altında riskli görünmeye başlar.

100 doların üzerinde bir kapanış, 130 dolara/220 dolara kapıyı açar.”

Bitcoin’e dönen DonAlt, amiral gemisi kripto varlığının kar elde etmek için 32.000 dolara ulaşmasını hedeflediğini söylüyor.

“Benim için hedeflediğim şey 32.000 dolar. 32.000 dolardan önce veya tezimi geçersiz kılmaya başlamadan önce herhangi bir kar almayacağım. Ve tezim en başından beri tam yerinde. Doğruydu, karı erken almaktan hoşlanmayacağım, sadece dayanacağım.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.